Bespaar zelf

Wat je bespaart met Eventrum

Besparen
Door je evenement online te houden, hoef je veel kosten niet te maken die je bij fysieke evenementen wel hebt. Hier vind je de belangrijkste besparingen.

Posters en flyers zijn digitaal

Printwerk
Posters, naamkaartjes, flyers. Bij fysieke events moeten ze geprint worden en meestal maak je er te veel. Zonde van het papier, het vervoer en van de investering. Bij een digitaal event zijn ze voor iedereen onbeperkt beschikbaar!

Bespaar op catering

Eten
Catering neemt bij veel evenementen een grote hap uit het budget. Snacks, drankjes en broodjes nemen gemiddeld 33% van het totale budget in beslag. Bij een digitaal evenement heb je hier geen kosten meer aan.

Geen reiskosten

Vervoer
Omdat je Eventrum evenementen gewoon via het internet kunt bijwonen, hoef je geen kosten te maken voor vervoer.

Zeker bij internationale events bespaar je veel op vluchten en hotels. Maar ook op lokale schaal betekent het dat je geen benzine- en parkeerkosten hebt, of geen geld kwijt bent aan de trein. Het is ook nog eens veel beter voor het milieu!

Bespaar op personeelskosten

Personeel
Bij elk event moet je rekening houden met dat er voldoende ondersteunend personeel is om alles vlekkeloos te laten verlopen. Bij fysieke evenementen heb je meer mensen nodig dan als je het digitaal zou doen. Beveiliging, garderobepersoneel en bediening zijn bij een digitaal evenement niet aan de orde.

Geïntegreerde audio/video

Beeld
Nooit hoef je meer schermen en speakers te huren. En ook het regelen van stopcontacten is niet meer nodig. Dit zit namelijk standaard in Eventrum.

Probeer het zelf in onze online demo!

Deelnemers besparen ook

Bezoekers
Niet alleen de evenementorganisatie maakt minder kosten. Standhouders besparen op het printen van materialen en, net als bezoekers, ook op reiskosten! Alle deelnemers van het evenement houden geld over bij een digitaal evenement.

Naast de besparingen, heeft Eventrum ook veel andere voordelen.

Vraag een offerte aan

Offerte