FAQ

Frequently asked questions

FAQ
Antwoord op je vragen.

Eventrum wordt aangeboden in 4 standaard pakketten. Bij elk pakket kan er een maximaal aantal mensen het platform in. Hoeveel mensen mee kunnen doen ligt aan het pakket dat je kiest.

Verwacht je meer bezoekers dan we in onze pakketten aanbieden? In Eventrum is zeker ruimte. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Klik hier voor meer informatie.

Hoewel we snel een Eventrumomgeving klaar kunnen hebben voor jouw evenement, raden we aan om minimaal een maand voor het evenement de samenwerking met ons te starten.

Als je het platform extra wilt uitbreiden of wilt aankleden met op maat gemaakte vormgeving, hebben we meer tijd nodig. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wat we maken perfect aansluit op jouw wensen.

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om op tijd te beginnen met de inhoud van het evenement.

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren in Eventrum. Zo zou je logo’s op de shirts van bezoekers kunnen zetten, of zelfs een deel van de omgeving speciaal voor een sponsor kunnen inrichten.

We denken graag mee over wat het beste bij jouw event past.

We zorgen ervoor dat we veilig en verantwoord omgaan met jouw persoonsgegevens en die van je bezoekers. De data wordt opgeslagen in beveiligde servers in Europa.

De data wordt ook verwijderd nadat het evenement is geweest. We houden dus geen informatie voor later op onze systemen. De enige uitzondering hierop is dat als jij ons vooraf zou vragen om de gegevens anders te verwerken. Ons uitgangspunt bij deze afspraken is altijd dat er verantwoordelijk met de gegevens wordt omgegaan.

Bij al onze samenwerkingen sluiten we een verwerkersovereenkomst af.

Eventrum is beschikbaar op bijna elke moderne computer of laptop via het internet. De meest populaire, moderne browsers worden ondersteund (Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge).

Apple Safari wordt nog niet ondersteund. Bezoekers met een Mac kunnen Eventrum bezoeken door eerst een ondersteunde browser te installeren. Bezoekers die het toch met een niet ondersteunde browser proberen krijgen een melding met instructies over hoe ze toch bij Eventrum kunnen.

Wij ontwikkelen constant door aan Eventrum. Het kan zomaar zijn dat de functie die jij mist al in ontwikkeling is.

Zo niet, dan kunnen we die functie altijd voor jou erbij bouwen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen worden door veel verschillende mensen bezocht en iedereen moet om kunnen gaan met de bediening. Eventrum is speciaal ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn.

Daarom bedien je Eventrum alleen met de muis. Om te lopen klik je simpelweg waar je in wereld heen wilt. Alleen voor het chatten heb je een toetsenbord nodig.

Probeer het uit in de demo.

Nee. Momenteel ondersteunt Eventrum geen mobiele apparaten.

Dat is niet nodig. Eventrum draait helemaal online. Het enige wat je nodig hebt is een ondersteunde browser (Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge). Ook als organisatie kun je direct via een weblink het platform in.

Een mondkapje is niet nodig, tenzij je met andere mensen zit, natuurlijk.

Met Eventrum kan jouw evenement altijd doorgaan. Ook met regen, storm en uitblijvende vergunningen.

In Eventrum zijn alle één-op-één gesprekken privé en kunnen dus niet zomaar door andere gebruikers gelezen worden. Er zijn ook openbare gesprekken waar iedereen aan deel kan nemen.

Dit stemmen we graag met jou af. Ieder evenement is anders en heeft een eigen manier van kaartverkoop of uitnodigingen sturen. Daarom is het belangrijk dat we dit samen bekijken zodat Eventrum dit op een gebruiksvriendelijke manier kan checken.

Eventrum heeft een aantal tools om hier wat aan te doen. Als een bezoeker anderen lastigvalt, kan een moderator de bezoeker hierop aanspreken. Eventueel kan de moderator zelfs de mogelijkheid van de bezoeker om te communiceren ontnemen. In de ergste gevallen kan een vervelende bezoeker ook uit het evenement worden gezet.

De standaard Eventrum omgeving is een gezellige buitenomgeving met een ontvangstplein en zeven andere pleinen. Deze ruimte kun je compleet zelf opvullen met groepsgesprekken, marktkraampjes, video’s, informatieborden en webinars.

Ook zetten we graag het logo van jouw evenement samen met een eigen ontvangst tekst in het welkomstscherm. We passen ook kostenloos de huisstijlkleuren van Eventrum aan zodat deze goed aansluiten bij jouw evenement en organisatie.

Bekijk onze standaardomgeving in onze demo.

Meer weten?

Contact
Zit je nog bomvol vragen? Neem dan contact met ons op!