Ontdek Eventrum

De voordelen van Eventrum

Voordelen
Het houden van een online evenement met Eventrum heeft vele voordelen. We hebben ze hier voor je op een rij gezet.

Doe mee via het internet

Online
Je hoeft niets te installeren om mee te doen met een Eventrum evenement. Alles gaat simpelweg via de webbrowser. Zo is de drempel voor bezoekers om mee te doen extra laag.

Standaard wordt Eventrum via onze website aangeboden. Als je liever je event via de website van het evenement aanbiedt, dan helpen we jullie daar graag en kosteloos mee.

Sponsoring en marketing

Advertenties
Wanneer bedrijven een evenement sponsoren, willen ze meestal daar een stukje zichtbaarheid voor terug. Omdat Eventrum zo flexibel is, genieten sponsoren daar ook aan mee.

We maken hiervoor graag gepersonaliseerde ontwerpen. Een sponsor kan zo bijvoorbeeld hun logo op de plattegrond zetten of een product in de wereld laten zien. Sponsoren kunnen op deze manier ook digitaal hun marketing doen. En als organisator maak je het sponsorschap extra aantrekkelijk. We denken natuurlijk ook graag mee over andere creatieve oplossingen.

Loop zelf rond

Echt aanwezig
In Eventrum lopen bezoekers zelf rond in een virtuele omgeving. In de omgeving vindt de bezoeker dan ook alle activiteiten, stands en seminars. Net als bij een fysiek evenement, ga je op ontdekkingstocht door het event. Daarbij kom je natuurlijk ook bekenden en collega’s tegen, want die lopen er ook!

Eventrum is meer dan alleen een plek om de verschillende onderdelen van jouw event bij elkaar te zetten; het zorgt ook voor het community-gevoel en een echte event ervaring.

Gemakkelijke bediening

Toegankelijk
Eventrum is zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Daarbij hoort ook een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Daarom gebruik je voor alles alleen maar de muis. Door met de muis te klikken op de plek waar je heen wilt, bedien je jouw Eventrum karakter. Ook voor het meedoen aan activiteiten of om bij informatie te komen, is niets meer nodig dan een gewone klik met de muis. De enige uitzondering is tijdens het chatten met andere bezoekers, dan is een toetsenbord wel zo handig.

Personaliseer je uiterlijk

Herkenbaar
Iedereen kan zijn of haar uiterlijk zelf bepalen. Zo herken je elkaar direct en wordt interactie nog persoonlijker.

Eventrum heeft vele mogelijkheden om je uiterlijk aan te passen. Je kunt je haar doen, je bril opzetten en een ander shirt aandoen. Dan zie je er altijd goed uit!

Ga het gesprek aan

Netwerken
Door het handige chat-systeem praten bezoekers gemakkelijk met elkaar. Daarmee breiden ze hun netwerk uit en leren ze nieuwe dingen. Ook kunnen standhouders zo uitleg geven aan bezoekers over hun producten en diensten.

Communicatie is natuurlijk essentieel bij elk evenement. Daarbij hoort dan ook de mogelijkheid om met een groep een onderwerp te bespreken. Met groepsgesprekken maak je jouw evenement extra interactief.

Ontwerp en customise

Op maat
Met Eventrum kun je jouw evenement organiseren zoals jij dat wil. Dat doe je bijvoorbeeld met prachtige ontwerpen speciaal gemaakt voor jouw evenement.

Met sprekende beelden breng je de onderwerpen en thema’s van jouw event onder de aandacht. Daarnaast kun je jouw evenement organiseren in elke denkbare omgeving. Is er een specifieke locatie die belangrijk is voor jouw evenement? Zoals een kantoor, park, haven of grot? Ook als het niet eens echt bestaat, maken wij het graag voor je.

Plan workshops en webinars

Podium
Als evenementorganisator heb je zelf de controle over hoe je jouw event inricht. Je zet zelf de stands, informatieborden en seminars in de omgeving. Je kunt ze zelfs tijdens het evenement nog toevoegen.

Tijdsgebonden activiteiten worden automatisch opgenomen in de agenda van het evenement en de plattegrond van de omgeving. Zo weet elke bezoeker altijd wat er is te doen.

Je kunt het allemaal zelf, maar natuurlijk helpen we je wanneer nodig.

Naast alle voordelen bespaar je met online events ook op veel kosten

Vraag een offerte aan

Offerte