Ontdek Eventrum

Waarom Eventrum?

Online en hybride evenementen die gebruik maken van Eventrum genieten van al deze voordelen:

Toegankelijk, gewoon via het internet

Je hoeft niets te installeren om mee te doen met een Eventrum evenement. Alles gaat simpelweg via de webbrowser. Zo is de drempel voor bezoekers om mee te doen extra laag.

Eventrum is zo toegankelijk mogelijk opgezet. Daarbij hoort ook een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Daarom gebruik je voor alles alleen maar de muis. Door met de muis te klikken op de plek waar je heen wilt, bedien je jouw Eventrum karakter. Ook voor het meedoen aan activiteiten of om bij informatie te komen, is niets meer nodig dan een simpele klik met de muis.

Ervaar het event zoals het is bedoeld

Eventrum is meer dan alleen een plek om de verschillende onderdelen van jouw event bij elkaar te zetten; het zorgt ook voor het community-gevoel en een echte event ervaring.

Dit stimuleert Eventrum met een vriendelijke uitstraling en een platform dat op zichzelf al leuk is om te gebruiken. Geen saaie lijsten, want je organiseert een ervaring voor de bezoekers. En daarbij past een platform dat de unieke ziel van jouw evenement door het gehele event verweeft.

Fijn en interactief netwerken

Evenementen zijn boven alles een manier om samen te komen. Daarom is geen enkel event compleet zonder goede tools om te netwerken.

Eventrum biedt veel van zulke tools. Bezoekers lopen gezamenlijk in de omgeving, waardoor kans ontmoetingen zelfs digitaal mogelijk zijn. Met groepsgesprekken bespreek je centrale thema’s. Videogesprekken zorgen voor persoonlijke gesprekken tussen bezoekers. Met mooie vormgeving en bewegwijzering stuur je de bezoekers naar centrale plekken waar zij gelijkgestemden ontmoeten.

Betekenisvolle uitwisselingen

Met online en hybride events gaat het natuurlijk om de interactie tussen deelnemers en met de organisatie. Sprekers houden inspirerende presentaties en workshops, mensen gaan inhoudelijke gesprekken aan, bedrijven laten hun diensten zien. Dit soort uitwisselingen zijn erg effectief in Eventrum.

Richt Eventrum snel en gemakkelijk in

Evenementen hebben een doel en het platform dat je kiest moet daar goed op aansluiten. Daarom laat Eventrum de inrichting aan jou over. Het werkt heel eenvoudig en binnen een mum van tijd heb je zelf een volledige evenementomgeving ingericht.

Natuurlijk denken we graag met je mee over hoe je het slimst gebruik kan maken van Eventrum. Ook dit is gewoon bij de prijs inbegrepen.

Geef sponsoren het podium

Sponsoren zijn het levensbloed van veel evenementen. Zij zorgen voor een deel van de financiën zodat een event toegankelijk kan blijven. De meeste sponsoren willen wel iets terug voor hun geld en vaak is dit in de vorm van marketing.

Eventrum biedt ook hierin veel mogelijkheden. Het verwerken van logo’s, filmpjes, posters, banners, kraampjes, presentaties en nog veel meer kan met weinig moeite. Als je graag een stap verder wilt gaan voor grote sponsoren, maken we ook graag speciaal voor hen nieuwe visuals. Je kunt je sponsoren dus gerust een prominente plek beloven.

Loop zelf en samen rond

In Eventrum lopen bezoekers zelf rond in een virtuele omgeving. In de omgeving vindt de bezoeker dan ook alle activiteiten, kraampjes en seminars. Net als bij een fysiek evenement, ga je op ontdekkingstocht door het event. Daarbij kom je natuurlijk ook bekenden en collega’s tegen, want die lopen er ook.

Iedereen kan zijn of haar uiterlijk zelf bepalen. Zo herken je elkaar direct en wordt interactie nog persoonlijker.

Eventrum is super duurzaam

Evenementen verbruiken veel grondstoffen. Niet alleen in de vorm van energie tijdens het event, maar ook omdat alle bezoekers er naartoe reizen. Vaak zijn er ook bakken met prints die worden uitgedeeld, zoals flyers, goodies en posters die worden opgehangen.

Als je je event (deels) online houdt, vervalt direct veel van dit verbruik. Online en hybride evenementen zijn daarom niet alleen ontzettend effectief, maar ook nog eens duurzaam.

Iedereen bespaart op vele kosten

Het gebruik van Eventrum kan jou, je bezoekers en standhouders veel geld besparen. Wist je bijvoorbeeld dat er typisch een derde van het budget aan catering wordt uitgegeven? Ook neemt de locatiehuur een behoorlijke hap uit je portemonnee terwijl dat totaal niet schaalbaar is.

Denk ook maar eens aan de deelnemers. Wat het bijwonen van een event wel niet kost. Toegang is een ding, maar de reiskosten en de werktijd die de bezoeker inlevert zijn nog veel kostbaarder. Door het event online aan te bieden, besparen internationale bezoekers gemiddeld 349 euro per dag, los van de tijd die hun baas doorbetaald.

Bekijk nu direct het platform

Je kunt Eventrum meteen uitproberen, gewoon via de browser. Klik op knop hieronder om direct de voordelen van Eventrum te ervaren.