Prijzen

Kies Eventrum voor jouw evenement

Prijzen
Alle prijzen zijn gebaseerd op een eendaags evenement en exclusief BTW. Vraag voor langere of grotere evenementen een offerte aan.

Altijd inclusief

  • Huisstijl integratie
  • Live technische support
  • Begeleiding bij de inzet van Eventrum

Bezoekers

50

€ 3 500

Bezoekers

100

€ 5 000

Bezoekers

250

€ 7 500

Op aanvraag

Bezoekers

50 - 2000

  • Eigen wereld
  • Abonnement
  • Meerdere dagen
Maatwerk

Mogelijkheden

Eventrum is op veel verschillende manieren in te zetten. Met onze standaard pakketten zet je gemakkelijk een prachtig evenement op. Dat natuurlijk zonder verborgen kosten.

Je kunt ook speciaal voor jouw evenement iets extra’s regelen. Aangezien wij het platform helemaal van de grond op hebben gebouwd is vrijwel alles mogelijk. Bekijk hieronder de meest populaire opties.

Eigen omgeving

Veel organisatoren maken gebruik van compleet op maat gemaakte Eventrum omgevingen. We bedenken samen met jou de perfecte plek voor jouw evenement. Zo kunnen we bijvoorbeeld een kenmerkend gebouw nabouwen, een gezellig parkje inrichten of een spannende grot ontwerpen. De prijs van deze dienst hangt af van de grootte en complexiteit van de omgeving, maar het kan al vanaf €10.000.

Leuke spelletjes

Als je jouw bezoekers wilt vermaken met relevante spellen, uitdagingen en zoektochten, kunnen we je daarin ook voorzien. Wij zijn namelijk van origine spelontwikkelaars. Of je nou al een idee hebt of niet, we denken graag mee over de mogelijkheden. Hoewel de complexiteit van het spel de prijs erg beïnvloedt, maken we spellen voor in Eventrum vanaf € 4.000.

Nieuwe technieken

Eventrum is een sociaal product. Dit geldt niet alleen voor de gezellige evenementen die erin georganiseerd worden, maar ook voor de ontwikkeling daarvan.

Als er voor een evenement een nieuwe functionaliteit gebouwd wordt die ook voor andere evenementen interessant is, komt deze ook beschikbaar voor alle andere gebruikers. Daarom bieden we de ontwikkeling van dit soort nieuwe functies aan tegen kostprijs.

Laat je fantasie gaan

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met Eventrum. Teveel om hier op te noemen. Dus, als je iets zou willen met Eventrum dat hier niet tussen staat, dan is de kans groot dat we dit toch voor je kunnen regelen.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Vraag een offerte aan