Fatima Boutoutouh

De opening van het nieuwe academisch jaar was voor de TU Delft dit jaar een extra grote uitdaging: in verband met de coronapandemie was het lange tijd onduidelijk of er een live event georganiseerd mocht worden. Maar toen daar uitsluitsel over kwam, bleek dat we nog maar enkele maanden de tijd om hadden om alles om te zetten naar een online event. Maar in een zee van online events, hoe organiseer je iets wat toch interactief is, de boodschap van het warme welkom bij de universiteit overbrengt en verbindt met elkaar?

Het briljante idee om het event in de vorm van een online game te gieten was gauw bedacht, maar de (technische) realisatie daarvan in een periode van 10 weken: dat was een waanzinnige klus, die veel inventiviteit, creativiteit en flexibiliteit vereiste.

Onze partner The Barn is hierin een uitmuntende en uiterst waardevolle partner gebleken, waarmee we een ontzettend succesvol event hebben opgeleverd. Dat smaakte naar meer. We kijken uit naar de verdere vruchtbare samenwerkingen in de toekomst.

Fatima Boutoutouh

Strategisch Adviseur Interne Communicatie TU Delft