Voor beurzen

Forum

Eventrum voor beurzen

Eventrum is voor beurzen de perfecte tool om online jouw bezoekers te ontvangen. Met het platform zet je snel en gemakkelijk een gezellige bedrijvenmarkt op en zorg je voor de beste gelegenheid om contacten te leggen.

Geef standhouders een podium

Met Eventrum zet je een prachtige bedrijvenmarkt neer voor jouw bezoekers. Net als bij een fysiek event, gaan bezoekers op ontdekkingstocht door de stands. Zo doen zij inspiratie op en bouwen ze aan hun netwerk. Dat terwijl de standhouders naamsbekendheid opbouwen en nieuwe klanten vinden.

Omdat standhouders geen printwerk of schermen hoeven mee te nemen, is hun kraam super snel klaar. Voor de bedrijven die net wat meer van hun kraam willen, zijn er ook mogelijkheden voor maatwerk. Zo heb je precies wat je wilt om bezoekers te prikkelen.

Breid netwerken uit

Door het laagdrempelige en vriendelijke karakter van Eventrum leggen bezoekers makkelijk contact met elkaar. In virtuele borrelruimtes wordt gezamenlijk pauze genomen en zo ontstaan nieuwe netwerken.

Pak het groots aan

Bij een digitale beurs kan de opkomst groter zijn dan met een fysiek event. De drempel is immers veel lager om even een linkje aan te klikken dan om ergens heen te rijden. Dat is vooral nuttig voor geïnteresseerden van ver weg.

Je komt daarom ook in contact met mensen die je normaal niet zou zien. Op een online beurs kun je dus veel waardevolle informatie en feedback krijgen.

Beurzen zoals jij het wilt

Omdat Eventrum digitaal is, is het mogelijk om alles precies in te richten zoals jij dat wilt. Je kunt zo bezoekers meenemen naar allerlei plekken die normaal moeilijk bereikbaar zijn, nog gebouwd moeten worden, of zelfs helemaal niet bestaan.

Wij maken vaak op maat nieuwe omgevingen voor specifieke evenementen en dat doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Digitale events

Voordelen van Eventrum

Door je beurs digitaal te houden in Eventrum, geniet je van vele voordelen. Zo kun je makkelijk veel mensen tegelijk ontvangen en bespaar je op allerlei kosten.

Vraag een offerte aan

    Probeer zelf

    Bekijk de online demo

    Neem snel een kijkje in Eventrum in onze online demo-omgeving. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor een persoonlijke rondleiding en uitleg.