Voor conferenties

Deel kennis

Eventrum voor conferenties

Ook voor digitale congressen en conferenties zit je met Eventrum goed! Omdat bezoekers virtueel samen rondlopen, is netwerken gemakkelijk en dat bevorderd het uitwisselen van kennis.

Spreek een groot internationaal publiek aan met boeiende online seminars en betrek jouw doelgroep bij interactieve workshops. Eventrum maakt jouw evenement bereikbaar.

Zet het onderwerp centraal

Met geïntegreerde filmpjes, informatieve borden en inplanbare webinars zijn er veel mogelijkheden om het onderwerp van jouw congres te doorgronden.

In Eventrum structureer je deelonderwerpen gemakkelijk en zorg je voor een inzichtelijke conferentie. Zo weet iedereen waar ze moeten zijn en wat er te doen is!

Maak gebruik van onze maatwerk oplossingen om onderwerpen nog prominenter in beeld te brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Faciliteer het delen van kennis

Conferenties zijn een ideaal platform om kennis te delen. Eventrum ondersteunt dit proces en zorgt ervoor dat bezoekers hier actief aan meedoen.

Met evenement-brede nieuwsberichten mist niemand de keynote speakers. Mooie visuals vergroten de impact van hun verhaal en dit trek je met gemak door naar de rest van jouw congres. Daar daag je bezoekers uit tijdens interactieve workshops, interessante presentaties en gezellige netwerkborrels.

Pak het groots aan

Het organiseren van een digitaal evenement heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat je er een veel groter bereik mee hebt en dus een grotere opkomst. De drempel is immers veel lager om even een linkje aan te klikken dan om ergens heen te rijden. Juist bij internationale conferenties kun je zo veel meer mensen betrekken.

Conferenties zoals jij het wilt

Omdat Eventrum digitaal is, is het mogelijk om alles precies in te richten zoals jij dat wilt. Je kunt zo bezoekers kennis laten delen in een inspirerende omgeving die relevant is voor het onderwerp van jouw congres.

Wij maken vaak op maat nieuwe omgevingen voor specifieke evenementen en dat doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Digitaal

Voordelen van Eventrum

Door je congres digitaal te houden in Eventrum, geniet je van vele voordelen. Zo kun je makkelijk veel mensen tegelijk ontvangen en bespaar je op allerlei kosten.

Vraag een offerte aan

    Probeer zelf

    Bekijk de online demo

    Neem snel een kijkje in Eventrum in onze online demo-omgeving. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor een persoonlijke rondleiding en uitleg.