Voor open dagen

Opvallen

Eventrum voor open dagen

Als je voor jouw organisatie een digitale open dag wil opzetten, ben je bij Eventrum aan het juiste adres! Het platform maakt het mogelijk om bezoekers van het evenement interactief kennis te laten maken met jouw organisatie.

Ga het gesprek aan over belangrijke speerpunten en ontvang daarover nuttige feedback. Of presenteer op jouw manier wat jullie doen. Daarbij kun je zelfs een eigen omgeving laten maken die perfect bij jullie aansluit.

Presenteer je organisatie

Met geïntegreerde filmpjes, informatieve borden en inplanbare webinars communiceer je precies dat wat je jouw bezoekers wil meegeven.

In Eventrum laat je bezoekers op een laagdrempelige en gezellige manier kennismaken met jouw organisatie. En zo maak je iedereen enthousiast over wie jullie zijn en wat jullie doen!

Ga het gesprek aan

Klanten en relaties zijn een van de beste bronnen van feedback en informatie. Daarom is het ontzettend belangrijk om de contacten warm te houden en genoeg met ze te blijven praten. Een digitaal open huis in Eventrum is daarvoor een geweldige uitkomst!

Door de ontspannen sfeer in Eventrum, voer je diepgaande gesprekken over relevante onderwerpen. Dit kan in groepen, maar ook één-op-één.

Pak het groots aan

Het organiseren van een digitaal evenement heeft vele voordelen. Eén daarvan is dat er veel potentie zit in de opkomst. De drempel is immers veel lager om even een linkje aan te klikken dan om ergens heen te rijden. Dat is vooral een uitkomst voor geïnteresseerden van ver weg.

Eventrum is schaalbaar en daarom perfect inzetbaar voor grote en kleine evenementen.

Open dagen zoals jij het wilt

Omdat Eventrum digitaal is, is het mogelijk om alles precies in te richten zoals jij dat wilt. Je kunt zo bezoekers meenemen naar allerlei plekken die normaal moeilijk bereikbaar zijn, nog gebouwd moeten worden of zelfs helemaal niet bestaan.

Wij maken vaak op maat nieuwe omgevingen voor specifieke evenementen en dat doen we natuurlijk ook graag voor jou.

Digitaal

Voordelen van Eventrum

Door je evenement digitaal te houden in Eventrum, geniet je van vele voordelen. Zo kun je makkelijk veel mensen tegelijk ontvangen en bespaar je op allerlei kosten.

Vraag een offerte aan

    Probeer zelf

    Bekijk de online demo

    Neem snel een kijkje in Eventrum in onze online demo-omgeving. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor een persoonlijke rondleiding en uitleg.