Functies en wat je in Eventrum kunt

Eventrum zit bomvol features. Je vindt de belangrijkste hier.

Richt Eventrum zelf in, super snel

Eventrum events geven de mogelijkheid alles zelf te organiseren. Natuurlijk leggen we je uit hoe het platform werkt en geven we advies over de slimste manier om onze tools in te zetten. Voor ons is de invulling van het evenement een co-creatie. Gelukkig is dit een super gemakkelijk en snel proces. Je kunt namelijk alles direct in het platform regelen zonder extra kennis. Het is zelfs zo dat je tijdens je event nog aanpassingen kunt doen.

Beurskraampjes, borden en posters

Bijna elk evenement heeft ze nodig: kraampjes, borden, banners en posters. Daarom vind je deze ook terug in Eventrum. Je kunt naar eigen inzicht deze onderdelen toevoegen. Dat kan voor algemene banners, maar ook een unieke stijl voor ieder kraampje.

Integreer je eigen huisstijl

Ieder bedrijf heeft een eigen huisstijl en zelfs sommige evenementen ook. Dit is een belangrijk onderdeel van jouw identiteit en dat van je event. Daarom is het in Eventrum altijd inbegrepen dat jouw huisstijl wordt geïntegreerd in het platform. Dit zie je terug in de menu’s, gebruiksknoppen, omgeving en alle user interfaces. Het evenement wordt zo echt van jouw organisatie.

Videobellen en chatten

Bezoekers en andere gebruikers kunnen natuurlijk ook met elkaar chatten en bellen. Dit gaat heel gemakkelijk: je vindt elkaar snel in de bezoekerslijst of je klikt gewoon op de persoon die je wilt spreken. Het videobelsysteem is geïntegreerd in de wereld. Zo zijn de webcams van je gesprekspartners gekoppeld aan de avatar. Groepsgesprekken kun je met videobellen tot en met 5 mensen tegelijk houden. Mocht je de voorkeur hebben voor eigen systemen dan biedt Eventrum de mogelijkheid om dit direct te linken via objecten in de wereld.

Speurtochten en punten verzamelen

Met leuke gamification zorg je ervoor dat jouw bezoekers nog meer geboeid blijven. Binnen Eventrum kun je met verzamelbare punten een route uitleggen voor je bezoekers. Dit motiveert om de gehele omgeving te ontdekken. Dit puntensysteem kun je ook koppelen aan het lezen van bepaalde info of het kijken van filmpjes. Bij het behalen van voldoende punten krijgen de bezoekers een beloning. Dat kan in de online omgeving zijn of door iets naar ze op te sturen.

Quizzen en polls

Voor leuke en interactieve vragen zet je quizzen en polls op. Bezoekers geven hun mening in een decentrale polls waar ze gedurende het event bij kunnen. Ze zien meteen de tussenstand. Met een quiz kun je eenvoudig extra interactie krijgen met de bezoekers van een evenement. Op een centraal scherm presenteer je een vraag en bezoekers lopen dan naar het antwoord waar ze op willen stemmen. Tijdens het lopen verandert het scherm mee met waar de bezoekers op dat moment staan. Een hele leuke ijsbreker of laagdrempelige manier om een onderwerp bespreekbaar te maken.

Een eigen omgeving op maat?

Eventrum heeft een heel leuke standaard omgeving, maar als je voor jouw event iets extra’s wilt, dan kan dat. Wij maken regelmatig speciaal voor onze klanten een eigen omgeving. Dat is bijvoorbeeld een digitale versie van de live-locatie, een belangrijke locatie voor het evenement, of zelfs een compleet nieuwe plek die (nog) niet bestaat.