Prijzen

We bieden Eventrum in verschillende vormen aan. Hieronder een overzicht daarvan. Heb je vragen laat het ons dan weten.

Standaard

6000

FeatureIncluded
Aantal bezoekersmax 250
Tijdsduur10 uur
Omgeving7 pleintjes
Zelf inrichtenYes
Inrichtingalles
Kleuren aanpassenYes
Eigen logo'sYes
Hulp bij inrichtenYes
Live supportYes

Op maat

...

FeatureIncluded
Aantal bezoekers250+
TijdsduurMeerdere dagen
OmgevingMeerdere pleintjes
Zelf inrichtenYes
Inrichtingalles
Kleuren aanpassenYes
Eigen logo'sYes
Hulp bij inrichtenYes
Live supportYes

Aanvullende informatie

Krijg ik hulp bij het inrichten van de online omgeving?

Jazeker. Bij een standaard of maatwerk evenement bieden wij hulp bij het inrichten van de omgeving. We denken mee hoe dit het beste te doen en zorgen dat alles ruim van te voren klaar staat. Dit co-creatie proces begint over het algemeen al een paar weken voor het evenement zelf.

Hoe lang is de online omgeving beschikbaar?

In ons Standaard pakket bieden we de online omgeving gedurende één dag aan. Van opening tot sluiten geven we tot maximaal 10 uur live support. Mochten er andere wensen zijn dan kunnen we een omgeving langer op een dag of meerdere dagen aanbieden.

Wat als mijn evenement meerdere dagen duurt?

Meerdere dagen is geen probleem. De omgeving blijft dan open voor bezoekers. In de voorbereiding kunnen ook meerdere omgevingen klaargezet worden zodat elke dag net anders is. We helpen je graag de beste invulling hieraan te geven.

Kan ik ook een omgeving altijd online hebben?

Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld als een centrale plek voor werknemers om bij elkaar te komen. Of bijvoorbeeld als onderdeel van een onboarding proces. Met het nieuwe werken is een online omgeving een mooie toevoeging aan het fysieke kantoor.

Hoe werkt het met meer dan 250 bezoekers?

Voor grotere aantallen maken we meerdere omgevingen aan. Dit kun je vergelijken met verschillende zalen op een locatie. Deze zalen kunnen ook apart ingericht worden als die wens er is. De bezoekers kunnen tussen de omgevingen wisselen. Via de centrale lijst kunnen bezoekers elkaar nog steeds vinden en contact leggen.

Stel ik wil een eigen omgeving. Is dat mogelijk?

Een eigen omgeving geeft een uniek karakter aan je evenement. . Dat is bijvoorbeeld een digitale versie van de live-locatie, een belangrijke locatie voor het evenement, of zelfs een compleet nieuwe plek die (nog) niet bestaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik heb een andere vraag.

Bekijk de FAQ of neem contact met ons op.