Waarom zou je gebruik maken van Eventrum?

Eventrum bied een toegankelijke en duurzame manier om een uniek online evenement op te zetten.

Toegankelijk, gewoon via het internet

Je hoeft niets te installeren om mee te doen met een Eventrum evenement. Alles gaat simpelweg via de webbrowser. Zo is de drempel voor bezoekers om mee te doen extra laag. Eventrum is heel toegankelijk opgezet. Door middel van de muis is alles gemakkelijk en intuïtief te bediening. Met een simpele klik ga je de plek waar je heen wilt, doen je aan activiteiten of bekijk je de informatie van een kraampje.

Ervaar het event zoals het is bedoeld

Eventrum is meer dan alleen een plek om de verschillende onderdelen van jouw event bij elkaar te zetten; het zorgt ook voor het community-gevoel en een echte event ervaring. Dit stimuleert Eventrum met een vriendelijke uitstraling en een platform dat op zichzelf al leuk is om te gebruiken. Bezoekers lopen gezamenlijk in de omgeving, waardoor toevallige ontmoetingen zelfs digitaal mogelijk zijn. Net als bij een fysiek evenement, ga je op ontdekkingstocht om alles te zien. Met groepsgesprekken bespreek je centrale thema’s. Videogesprekken zorgen voor persoonlijke gesprekken tussen bezoekers.

Betekenisvolle uitwisselingen

Met online en hybride events gaat het natuurlijk om de interactie tussen bezoekers en met de organisatie. Sprekers houden inspirerende presentaties en motiverende workshops, mensen gaan inhoudelijke gesprekken aan, bedrijven laten hun producten en diensten zien. Dit soort uitwisselingen is erg effectief in Eventrum.

Richt Eventrum snel en gemakkelijk in

Evenementen hebben een doel en het platform dat je kiest moet daar goed op aansluiten. Daarom laat Eventrum de inrichting aan jou als eventmanager over. Het werkt heel eenvoudig en binnen een mum van tijd heb je zelf een volledige evenementomgeving ingericht. Natuurlijk denken we graag met je mee over hoe je het slimst gebruik kan maken van Eventrum. We begeleiden je bij de inrichting van de omgeving en zorgen dat alles klaarstaat voordat het evenement begint. Ook dit is gewoon bij de prijs inbegrepen.

Geef sponsoren een podium

Sponsoren zijn vaak belangrijke partners voor het organiseren van een evenement. Zij zorgen vaak voor een deel van de financiën zodat een event toegankelijk kan blijven. Eventrum biedt de mogelijkheid om sponsoren goed in beeld te krijgen. Dat doen we door het verwerken van logo’s, filmpjes, posters, banners, kraampjes, presentaties en nog veel meer.

Online is duurzaam

Het voordeel van een (deels) online evenement is dat een deel van de bezoekers geen reisbewegingen maken. Dit een is een directe bijdrage aan de vermindering van de uitstoot in de wereld. Daarnaast is het promotie materiaal digitaal wat de noodzaak voor printen van flyers en dergelijke overbodig maakt.